Local cover image

Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2013-2016 / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi.

By: Publication details: Ankara: Seçkin Yayınevi, 2016.Edition: 1.BasımDescription: SayfaISBN:
Subject(s):
Book Book AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi (Browse shelf(Opens below)) Not for loan 012159
Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2014 Sayı-2 Roma Hukukunda Oturanın (Habitator) Sorumluluğu ve Türk Hukukuyla Karşılaştırılması / Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2014 Sayı-2 Ticaret Şirketlerinin Birleşmesinde Alacakların Teminat Altına Alınması / Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2014 Sayı-2 Türkiyedeki Anayasacılık Gelişmeleri Üzerine Bir Deneme Mümtaz Soysalın Perspektifinden Anayasacılık / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2013-2016 / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-1 Sayı-1 Haziran 2013 Anonim Şirket Yönetim Kurulu Üyelerinin Bilgi Alma ve İnceleme Hakkı 6102 Sayılı TTK m. 392 / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-1 Sayı-1 Haziran 2013 Başbakanın Radyo ve Televizyon Yayınlarını Yasaklama Yetkisi Üzerine Bir İnceleme / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-1 Sayı-1 Haziran 2013 Bireysel Emeklilikten Erken Ayrılanlara Yapılan İadelerin Vergilendirilmesi /

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image