Hakimle Tarafların İşbirliği İlkesi ve Yarattığı İdeolojik Çağrışımlar / Doç. Dr. Nevhis DEREN YILDIRIM.

Publication details: Ankara: Türkiye Barolar Birliği, 2004.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 817-832ISBN:
  • 975-6689-33-1
Other title:
  • 75.Yaş Günü İçin Prof.Dr.Baki Kuru Armağanı
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ 75.Yaş Günü İçin Prof.Dr.Baki Kuru Armağanı-22 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan M00976
75.Yaş Günü İçin Prof.Dr.Baki Kuru Armağanı-22 Kuru, Arslan, Yılmaz ın İcra Ve İflâs Hukuku Ders Kitabı Üzerine Gözlemler (15. Basım) / 75.Yaş Günü İçin Prof.Dr.Baki Kuru Armağanı-22 İcra Tetkik Merciinde Yargılama Usulü (İİK. Mad. 18) / 75.Yaş Günü İçin Prof.Dr.Baki Kuru Armağanı-22 Bireysel İş Uyuşmazlıklarında Senetle İspat / 75.Yaş Günü İçin Prof.Dr.Baki Kuru Armağanı-22 Hakimle Tarafların İşbirliği İlkesi ve Yarattığı İdeolojik Çağrışımlar / 75.Yaş Günü İçin Prof.Dr.Baki Kuru Armağanı-22 Bilirkişi Delilin Mukayeseli Hukuk ve Türk Hukukundaki Durumu / Adalet Bakanlığı Yargıtay-1 Adalet Bakanlığı Faaliyetleri / Adalet Bakanlığı Yargıtay-10 Adalet İstatistikleri 1981 /