Kimliklerin Ötesinde Bir Politika: "Küreselleşme ve Demokrasi İlişkisi" / Gülsen Kayabaşı.

Publication details: İstanbul: İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2008.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 391-412ISBN:
  • 978-605-399-044-4
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Prof.Dr.Uğur Alacakaptan a Armağan Cilt-2 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan M01916
Prof.Dr.Uğur Alacakaptan a Armağan Cilt-2 Ayrımcılık Yasağına İlişkin Bazı Sorunlar / Prof.Dr.Uğur Alacakaptan a Armağan Cilt-2 Ekonomik ve Sosyal Kararlara Katılım / Prof.Dr.Uğur Alacakaptan a Armağan Cilt-2 İnsan Hakları Bakımından Türk Usul Hukukundaki Değişim ve Sorunlar / Prof.Dr.Uğur Alacakaptan a Armağan Cilt-2 Kimliklerin Ötesinde Bir Politika: "Küreselleşme ve Demokrasi İlişkisi" / Prof.Dr.Uğur Alacakaptan a Armağan Cilt-2 Adli Bilişimdeki Güncel Yasal Gelişmeler / Prof.Dr.Uğur Alacakaptan a Armağan Cilt-2 Sebepsiz Zenginleşmeye Uygulanacak Hukuk Seçimi / Prof.Dr.Ünal Narmanlıoğlu na Armağan İş Sözleşmesinin Feshinde Geçerli Neden Olarak "Emeklilik" /