Türkiye de Örtülü Reklamlar ve Uygulamadaki Durum / Avukat Başak Gürbüz,Avukat Uğur Aktekin.

Publication details: Ankara: Ankara Barosu, 2009.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 41-56ISBN:
Other title:
  • Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi 2009 Sayı-4
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi (Browse shelf(Opens below)) Not for loan M02230
Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi : 2014 Sayı-2 / Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi : 2018 Sayı-1 / Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi Bir Kamu Politikası Analizi: Türkiye de Korsanla Mücadele Odaklı Fikri Haklar Politikası / Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi Türkiye de Örtülü Reklamlar ve Uygulamadaki Durum / Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi Çerçeve Reklamın ve Bölünmüş Ekranın Hukuk Cephesi ve İlgililerin Menfaatleri / Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi Dış Ticarette Haksız Rekabet:Damping / Ankara Barosu Fikri Mülkiyet ve Rekabet Hukuku Dergisi Mimari Eserlerde Fikri Haklar /