Local cover image

Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Hukuki Sorumluluğu - II- / Levent Uysal.

Publication details: Ankara: Türkiye Barolar Birliği, 2009.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 277-311ISBN:
  • ISSN 1304-2408
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan M02777
Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 Anayasa Mahkemesi Kararları Işığında "Yokluk" ya da "Yok İşlem" / Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 İdari İşlemlerde Kanun Yolu ve Süresini Gösterme Yükümlülüğünün Yargısal Denetime Etkisi / Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 Vergilendirme Yetkisinin Türkiye deki Gelişimi / Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Hukuki Sorumluluğu - II- / Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 Ceza Muhakemesi Kanunu Çerçevesinde "Adli Kontrol" / Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 Kimyasal Hadım Yönteminin Anayasaya Uygunluğu -I- / Türkiye Barolar Birliği Dergisi Sayı-81 Mart,Nisan 2009 Bir Algı Yöntemi: "Alman Marco W." /

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image