The European Directive Concerning Collective Dismissals And Its Implementation Deficits. Five ECJ-Decisions And Their Lessons For The Dutch Legislator / Dr. Jan HEİNSİUS.

Publication details: İstanbul: Legal Yayıncılık, 2008.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 441-465ISBN:
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-18 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan M02990
Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-17 Türkiyede Bulunan Şubede Çalışanlar İçin İş Güvencesi Uygulamasında Aynı İşverene Ait Yurt Dışında Bulunan İşçilerin de Sayıda Dikkate Alınması Kararına Getirilen Eleştirilerin Değerlendirilmesi / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-18 Avrupa Birliği Hukukunda ve Özellikle Avrupa Toplulukları Adalet Divanı (ATAD) Kararlarında Belirli Süreli İş Sözleşmesinin Yapılma ve Yenilenme Koşulları / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-18 Toplu İşçi Çıkarmaya İlişkin Avrupa Birliği Yönergesi ve Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar. Atad ın Beş Kararı ve Hollanda Yasa Koyucusunun Bunlardan Çıkaracağı Dersler / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-18 The European Directive Concerning Collective Dismissals And Its Implementation Deficits. Five ECJ-Decisions And Their Lessons For The Dutch Legislator / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-18 Yabancılık Unsuru Taşıyan İş Sözleşmelerine Uygulanacak Olan Hukuk / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-18 Toplu İş Sözleşmesinde Süreler / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2008 Sayı-18 Toplu İş Uyuşmazlıklarının Barışçıl Yollarla Çözümü /