4857 Sayılı İş Kanununda Geçici Ödünç İş İlişkisinin Kurulması Hükümleri ve Sona Ermesi / Ömer Ekmekçi.

Publication details: İstanbul: Legal Yayıncılık, 2004.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 367-383
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2004 Sayı-2 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi : 2023 / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi : 2023 / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2004 Sayı-2 2822 Sayılı Toplu İş Sözleşmesi Grev ve Lokavt Kanununda Değişiklik İçeren Ön Tasarının Hükümleri ve Genel Değerlendirmesi / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2004 Sayı-2 4857 Sayılı İş Kanununda Geçici Ödünç İş İlişkisinin Kurulması Hükümleri ve Sona Ermesi / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2004 Sayı-2 Alt İşveren / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2004 Sayı-2 Alt İşveren Uygulaması ve Yeni İş Yasası / Legal İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi 2004 Sayı-2 Hukuki Açıdan Bireysel Emeklilik Sistemi /