Alman ve İsviçre Hukukunda Şirketler Topluluğunda Tek Elden Yönetim Kavramı / Hakan Çebi.

Publication details: Erzincan: Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi , 2014.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 235-253ISBN:
  • ISSN 1302-4256
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-17 Sayı-1,2 Haziran 2013 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-16 Sayı-3,4 Aralık 2012 Ticaret Şirketlerinin Genel Hükümleri ve Yeniden Yapılandırılmaları (Birleşme, Bölünme ve Tür Değiştirme) (m.124 -194) / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-16 Sayı-3,4 Aralık 2012 Ticari Defterler - Cari Hesap - Acente (m.64-123) / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-16 Sayı-3,4 Aralık 2012 Ticari İş - Ticari İşletme - Tacir - Ticaret Sicili - Ticaret Unvanı - Haksız Rekabet (m.11-63) / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-17 Sayı-1,2 Haziran 2013 Alman ve İsviçre Hukukunda Şirketler Topluluğunda Tek Elden Yönetim Kavramı / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-17 Sayı-1,2 Haziran 2013 Belediye Hizmetlerinin Yerine Getirilmesinde Öncelik Sırası Sorunu / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-17 Sayı-1,2 Haziran 2013 İdarenin Takdir Yetkisinin Türk Vergi Hukuku Açısından Değerlendirilmesi / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-17 Sayı-1,2 Haziran 2013 İflasın Ertelenmesinin Finansal Kiralama (Leasing) Sözleşmesinin Sona Ermesine Etkileri /