Belirli Süreli İş Sözleşmesi Yapma Serbestîsi ve Bu Serbestînin Sınırları / Yusuf Yiğit.

Publication details: İzmir: Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2013.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 101-166
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-2 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-1 Patent İhlaline Cezai Yaptırımın Uygunluğu Tartışmaları / Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-1 Yeniden Paylaşım, Vergilendirme ve Adalet / Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-2 Avrupa Birliği Hukuku’nun Üye Devletlerdeki Memur İstihdamına Etkisi / Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-2 Belirli Süreli İş Sözleşmesi Yapma Serbestîsi ve Bu Serbestînin Sınırları / Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-2 İdari Yargıda Yürütmenin Durdurulmasının Kanunla Sınırlandırılması ve Sınırlandırmanın Sınırları / Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-2 Max Weber de Ekonomi, Hukuk ve Rasyonalite / Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-2 Siyasi Partilere Devlet Yardımı /