İslam Hukukunda Suçlar ve Cezalar / İlhan Akbulut.

Publication details: Ankara: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2003.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 167-181
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2003 Sayı-1 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi : 2012-2020 / Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2003 Sayı-1 1961 Tarihli Diplomatik İlişkiler Hakkındaki Viyana Sözleşmesi Hükümleri Dahilinde MÖHUK’ un 33. Maddesinin Uygulanabilirliği Sorunu / Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2003 Sayı-1 Göçmen Kaçakçılığı Suçları / Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2003 Sayı-1 İslam Hukukunda Suçlar ve Cezalar / Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2003 Sayı-1 Parlamento Hukukunda Obstrüksiyon Ve Giyotin Kavramları / Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2003 Sayı-1 TCK’nun 312. Maddesinin Koruduğu Hukuksal Değerin Kısa Bir Analizi: Türk Devlet Düzeni V. Demokratik Kamu Düzeni / Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2003 Sayı-1 Türk Ceza Kanunu Tasarısının Tüzel Kişilerin Ceza Sorumluluğuna İlişkin Hükümlerine Bir Bakış /