Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçu / Muhammed Demirel.

Publication details: Ankara: Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi , 2020.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 489-554ISBN:
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 İcra ve İflas Kanununun On Altıncı Babındaki Takibi Şikayete Bağlı Suçlarda Uzlaştırma Kurumunun Uygulanmasının Doğuracağı Sakıncalar / Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 İngiltere ve Gallerde Ceza Hukuku Sorumluluğuna Mani Olan Bir Kurum Olarak Otomatizm / Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 Kasten Öldürme Suçu (TCK m. 81) / Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçu / Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 Müteselsil Borçlulukta Rücu Zamanaşımına İlişkin Bazı Sorunlar / Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 Sağlık Sektöründe Kamu Özel İşbirliği Anlaşmalarından Doğan Uyuşmazlıkların Çözümüne Dair Tahkim Düzenlemesi / Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2020 Sayı-4 Tanıklara Yemin Verilmesine İlişkin Ceza Muhakemesi Kanunu Hükümlerinin Eleştirel Bir Değerlendirmesi /