Romanlar Azınlığı ve Avrupa Birliği Hukukunda Serbest Dolaşım Haklar / Gerçek Yücel Şahin.

Publication details: Malatya: İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2012.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 365-378
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2012 Sayı-1 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2012 Sayı-1 İtirazın İptali Davasında İcra İnkâr Tazminatının Şartı Olarak Borçlunun İtirazın Haksızlığına Karar Verilmes, / İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2012 Sayı-1 Lex Sportıva : Spor Hukukunun Küreselliği / İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2012 Sayı-1 Normatif Düzen Kalitesi / İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2012 Sayı-1 Romanlar Azınlığı ve Avrupa Birliği Hukukunda Serbest Dolaşım Haklar / İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2012 Sayı-1 Sözleşmenin Niteliğine ve İşin Özelliğine Yabancı Olan Genel İşlem Koşulları / İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2014 Sayı-1 Anayasa Mahkemesi Kararlarında Kamu Yararı Kavramı / İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi 2014 Sayı-1 Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve Mülkiyet Hakkı Thaleia Karydi Kararı Işığında Bir İnceleme /