Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesinde Şüpheli İşlem Bildirimi ve Avukatlık Mesleği İlişkisi / Murat Kuru.

Publication details: Ankara: Seçkin Yayınevi, 2020.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 1773-1811ISBN:
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2020 Sayı-195-196 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2020 Sayı-195-196 Human Trafficking under the United Nations Protocol to Prevent, Suppress and Punish Trafficking in Persons, Especially Women and Children and Its Implementation in Different Jurisdictions / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2020 Sayı-195-196 Karekodlu Çek / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2020 Sayı-195-196 Konkordatodan Vazgeçme / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2020 Sayı-195-196 Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesinde Şüpheli İşlem Bildirimi ve Avukatlık Mesleği İlişkisi / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2020 Sayı-195-196 Tarım Sektörü Haksız Rekabet ve Son Dakika Sipariş İptalleri / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2020 Sayı-195-196 Yargı Bağımsızlığı Açısından Avukatların ve Baroların Bağımsızlığı / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Kasım,Aralık 2021 Sayı-205 AB de Kişisel Verilerin Üçüncü Ülke ve Uluslararası Kuruluşlara Aktarılması /