Türk Silahlı Kuvvetlerinin Uluslararası Askeri Müdahalelerde Görevlendirilmesinin İç Hukuktaki Dayanakları / M.Yasin Aslan.

Publication details: Ankara: Seçkin Yayınevi, 2015.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 201-223ISBN:
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-5 Haziran 2015 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-5 Haziran 2015 Mal Sigortalarında Sigorta Ettirenin Sigorta Menfaatinin Bağlantılı Olduğu Malvarlığı Değerinin Sahibindeki Değişimin Sigorta Sözleşmesine Etkisi (6102 Sayılı TTK m.1470) / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-5 Haziran 2015 Modern Ötesi Devlet ve Toplum Kavramı Işığında Yeni Anayasal Düzen ve Vaat Ettikleri / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-5 Haziran 2015 Tehlike Sorumluluğunun Genelleşmesine Yönelik Düzenleme Tercihi / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-5 Haziran 2015 Türk Silahlı Kuvvetlerinin Uluslararası Askeri Müdahalelerde Görevlendirilmesinin İç Hukuktaki Dayanakları / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-5 Haziran 2015 Yunanistanın Almanya ile Yaşadığı Savaş Tazminatı Tartışmasının Gündeme Getirdikleri Federal Almanya Cumhuriyeti Nazi Almanyasının Devamımı Anayasa Hukuku ve Uluslararası Hukuk Açısından Bir Değerlendirme / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-6 Aralık 2015 Adi Ortaklıklarda Ortaklık Hissesinin Devrinde veya Ortaklığın Sona Ermesinde Vergilendirme: Gelir ve Katma Değer Vergisi Açısından Bir Değerlendirme / Uluslararası Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-3 Sayı-6 Aralık 2015 Anayasa Mahkemesi Kararları Doğrultusunda Türkiye’de Sosyal Güvenliğin Anlamı: İnsan Hakları Temelinde Bir İnceleme /