Vasiyetnamenin Açılması / Sezer Çabri.

Publication details: İstanbul: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi , 2019.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 1645-1672ISBN:
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2019 Sayı-181-182 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2019 Sayı-181-182 Naruto v. Slater Davasının Türk Fikir ve Sanat Eserleri Hukuku Açısından Değerlendirilmesi / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2019 Sayı-181-182 Sorumluluk Perspektifinden Anonim Ortaklıkta Finansal Durumun Bozulmasını Önlemeye Yönelik Tedbirler Basit Özkaynak Kaybı / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2019 Sayı-181-182 TMK m.174 Uyarınca Açılan Tazminat Davalarında İhtiyati Tedbir ve İhtiyati Haciz Talebi / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2019 Sayı-181-182 Vasiyetnamenin Açılması / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2019 Sayı-181-182 Yabancı Boşanma Kararına Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Mali Sonuçların Talebinde Zamanaşımı Sürelerinin Başlangıcı / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2020 Sayı-193-194 Aile Anayasaları ve Anonim Şirketlerde Aile Anayasası Uygulamaları / Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Eylül,Ekim 2020 Sayı-193-194 Güncel Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Kararları Işığında Vergi İncelemesi ve Aramalarında Mükellefin Özel Hayatına Müdahaleye Karşı Sağlanan Usuli Güvenceler /