Yüksek Seçim Kurulu nun Niteliği / Gürbüz Demir.

Publication details: Erzincan: Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi , 2011.Edition: 1.BasımDescription: Sayfa 111-133ISBN:
  • ISSN 1302-4256
Article Article AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-1,2 Haziran 2010 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan
Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-1,2 Haziran 2010 Pozitif Hukukta Boşluk Kavramı / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-1,2 Haziran 2010 Tunuslu Islâhatçılar ve Yeni Osmanlılar Hareketinde Anayasacılık / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-1,2 Haziran 2010 Uluslararası Ticarette Kullanılan Belgeler / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-1,2 Haziran 2010 Yüksek Seçim Kurulu nun Niteliği / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-3,4 Aralık 2010 Ceza Hukukunda Geriye Yürüme Yasağı / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-3,4 Aralık 2010 Hazar: Hukukî Bir Bulanıklık, Uyuşmazlıkların Kaynağı / Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi Cilt-14 Sayı-3,4 Aralık 2010 Son Yasal Değişiklikler Çerçevesinde Tanımanın İptali Davası ve Bu Davada Uygulanacak Usul /