Local cover image

Aracı kurumların Mali Yapılarını Güçlendirmeye Yönelik Bir Yöntem Sermaye Yeterliliği / Dilek Türker Uludağ.

By: Publication details: Ankara: Sermaye Piyasası Kurulu, 2001.Edition: 1.BasımDescription: 206 SayfaISBN:
  • 975-6951-31-1
Subject(s):
Book Book AVUKAT YEKTA GÜNGÖR ÖZDEN KÜTÜPHANESİ Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-91 (Browse shelf(Opens below)) Not for loan 005039
Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-88 Yeterlik Etütleri : Cilt-2 (16.Dönem) / Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-89 Yeterlilik Etütleri : Cilt-1 (16.Dönem) / Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-90 Faiz Riski Yönetimi Türkiye Uygulaması / Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-91 Aracı kurumların Mali Yapılarını Güçlendirmeye Yönelik Bir Yöntem Sermaye Yeterliliği / Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-92 Şirketler Kesiminin Finansman Eğilimleri Anketi Sonuçları 1996 / Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-93 Amerika Birleşik Devletleri Finansman Sistemi İçindeki Aracı Kurumlar / Bankacılık-Kambiyo-Menkul Kıymetler-94 Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları A dan Z ye /

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image